REGINA SI COSMIN WALLPAPERS

regina si cosmin

Este dezamagita ca sotul ei Stiven a inselat-o dar problemele intre ei se rezolva cand isi da seama ca este insarcinata. In primul episod vede cu ochii ei cum sunt ucisi barbatul pe care il iubea si copilul lor. Acum se intoarce in Romania impreuna cu familia lui ascunzandu-se de seful clanului mafiot din care face parte. Ca si pana acum este complicea Rozei si o ajuta sa descopere ca Thierry nu este mort. Pe Regina o terorizeaza si o bate pana cand apare in scena Cosmin ce il va pune la punct de fiecare data cand ii va face rau Reginei.

Name: Nikonris
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

Clipart » Celebrities » regina si cosmin

Este convinsa ca fiul ei este un delincvent. Baiatul cel mare a lui Don Luciano.

Este decisa sa devina prima femeie bulibasa din Romania si are o aventura cu ginerele ei Stiven. Acum se intoarce in Romania impreuna cu familia lui ascunzandu-se de seful clanului mafiot din care face parte. Pe Regina o terorizeaza si o bate pana cand apare in scena Cosmin ce il va pune la punct de fiecare data cand ii va face rau Reginei.

  4K BALLOON RICHIE WALLPAPERS

S ea urzeste un plan de razbunare reglna lui Don Luciano care o obliga sa se casatoreasca cu el sa sa ii daruiasca un copil. Este crud si razbunator dar las. Ura impotriva tiganilor nu s-a estompat chiar deloc, dimpotriva de cand stie ca are in piept inima lui Giani chiar s-a intensificat.

El si Flacara isi continua sirul de trasnaie. Adus de sj https: State la inceputul povestirii este orb dar pe parcurs isi recapata vederea.

regina si cosmin Picture # |

Este fericit deoarece Roza i-a redat onoarea daruindu-i un nepot tigan. A fugit in strainatate incercand sa isi faca un viitor. Ca si pana acum este complicea Rozei si o ajuta sa descopere ca Thierry nu este mort.

In primul episod vede cu ochii ei cum sunt ucisi barbatul pe care il iubea si copilul lor. Este la fel de devotata lui State, fiind singura care il ajuta sa treaca peste perioada orbirii. Mama lui Cosmin si a Mariei. Poarta in suflet o mare durere cauzata de moartea fiului ei, Giani.

  BUGHUUL WALLPAPERS

regina si cosmin

Regina este fiica adoptiva a lui Don Luciano Antonucci. O femeie calda care insa pastreaza in suflet un oarecare resentiment pentru tiganci deoarece sotul ei a parasit-o pentru o tiganca. Noul lui om de incredere este avocatul Dinu Rotaru care insa la fel ca si Luca il tradeaza. Ignora adevarul ce se ascunde in spatele wi lui Cosmin.

Regina – Wikipedia

De asta data insa State ia sub aripa lui protectoare un copil gasit pe reina. Este dezamagita ca sotul ei Stiven a inselat-o dar problemele intre ei se rezolva cand isi da seama ca este insarcinata. Un mafiot sicilian, in tinerete nu era altceva decat un tigan amarat.

Cu ajutorul mamei sale ,Flacara, ea il gaseste pe Thierry si descopera ca este invalid asa ca il aduce in Romania sa il opereze. Desi la inceput indignata ca Relu a fost pus bulibasa incetul cu incetul accepta situatia.

VPN